Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Izmire Meteor Düştü : 19649aglwe6mqm _ Türkiye'de saat 01:54 sıralarında i̇zmir ve çevre illerde cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler heyecanlandırdı.

Izmire Meteor Düştü : 19649aglwe6mqm _ Türkiye'de saat 01:54 sıralarında i̇zmir ve çevre illerde cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler heyecanlandırdı.. Sabaha karşı saat 2 sularında i̇zmir 'de cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler sosyal medyada büyük paniğe yol açtı. Antalya, adana, muğla, mersin, kayseri, manisa, osmaniye, balıkesir, kocaeli, sakarya. Meteorun gerçekten düşüp düşmediğine dair henüz resmi bir açıklama yapılmadığını belirtmek gerekiyor. Vatandaşlar, i̇zmir'e meteor düştüğünü iddia ediyor. Göktaşı (meteor) düşmesi olduğu iddia edilen görüntülerin ardından bazı kişiler çektikleri fotoğrafları sosyal medyadan paylaştı.

Henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Bunların bazıları halk arasında 'yıldız kayması' olarak nitelendiriliyor. İzmir'de vatandaşların çekip sosyal medyaya yüklediği görüntüler meteor mu düştü dedirtti. Meteor nereye, hangi bölgeye düştü? Meri temmuz 31, 2021 okuma süresi:

Izmir E Meteormu Dustu Meteor Nedir
Izmir E Meteormu Dustu Meteor Nedir from www.malumatfurus.org
Meteorun gökyüzündeki anları videoya kaydedildi. İzmir'e meteor düştüğüne dair iddialar sosyal medyayı karıştırdı. İzmir'e gece yarısı meteor düştüğü iddia edildi. Meteor nereye, hangi bölgeye düştü? Sonra bir duyduk ki meteor düşmüş izmire nasıl duyduk sesi. Meteor düşmesi gezegenimizde sıkça yaşanan bir durum. Yayınlanan videoda bir meteorun düştüğü görülüyor ve videonun çekildiği zamana bakıldığında 31 ağustos 2021 saat 01:46 olarak görünüyor. İşte, i̇zmir'e düştüğü iddia edilen meteorun o video.

İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştü… pek çok kullanıcı bu anlara şahit olurken fotoğraflarda parlak bir cismin gökyüzünü delerek düştüğü gözlemlendi… meteorlar dünya atmosferiyle etkileşim içine giren meteorların hava direnci ile karşılaşması.

Sabaha karşı saat 2 sularında i̇zmir 'de cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler sosyal medyada büyük paniğe yol açtı. Son bir ayda olaymedya.com sitesinde 2.748.626 gösterim gerçekleşti. Sosyal medyada son saatlerin en çok konuşulan konular arasında meteor düştü iddiası yer alıyor. İzmir'de yaşayan vatandaşlar bu gece 01:54'te meteor düştüğünü paylaştı. Manisa'da meteor düştüğü iddia edildi. Bunların bazıları halk arasında 'yıldız kayması' olarak nitelendiriliyor. İzmir'e gece yarısı meteor düştüğü iddia edildi. 31 temmuz cumartesi gecesinde saat 01.54 civarlarında i̇zmir'e meteor düştüğü iddia edilirken görüntüler sosyal medyada büyük bir ses getirdi. Yayınlanan videoda bir meteorun düştüğü görülüyor ve videonun çekildiği zamana bakıldığında 31 ağustos 2021 saat 01:46 olarak görünüyor. İzmir'e meteor mu düştü ? Türkiye'de saat 01:54 sıralarında i̇zmir ve çevre illerde cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler heyecanlandırdı. İzmir ve çevresinde meteor düşüşü görüldüğü 'iddia' ediliyor. Dünyanın sonu mu geliyor ?

Bunların bazıları halk arasında 'yıldız kayması' olarak nitelendiriliyor. İzmir'e meteor mu düştü ? 31 temmuz 2021 cumartesi saat: Otur oturduğun yerde bozma keyfini. Görüntülerde bir cismin i̇zmir üzerinden atmosfere girdiği görülüyor.

Meteor Dustu Iddiasinda Izmir Ve Manisa Dan Ilk Goruntuler Geldi Gok Tasi Dusmesiyle Ilgili Ilk Aciklama Son Dakika Flas Haberler
Meteor Dustu Iddiasinda Izmir Ve Manisa Dan Ilk Goruntuler Geldi Gok Tasi Dusmesiyle Ilgili Ilk Aciklama Son Dakika Flas Haberler from i4.hurimg.com
Manisa'da meteor düştüğü iddia edildi. İzmir semaları akşam saatler 01:54'ü gösterdiğinde atmosfere giren meteor düşmesine sahne oldu. 'meteor düştü' iddiasına yönelik görüntüler i̇zmir, manisa ve ege bölgesi çevresindeki bazı illerde kaydedildi. Öte yandan sosyal medyada 31 temmuz gecesi itibari ile i̇zmir'e meteor düştü iddiaları sıkça duyuluyor. Meteorun gerçekten düşüp düşmediğine dair henüz resmi bir açıklama yapılmadığını belirtmek gerekiyor. İşte, meteor düştü iddiası ile ilgili sosyal medyada yapılan paylaşımlar ve konuyla ilgili bilgiler. Son bir ayda olaymedya.com sitesinde 2.748.626 gösterim gerçekleşti. Peki, meteor düşmesi son dakika!

Görüntülerde bir cismin i̇zmir üzerinden atmosfere girdiği görülüyor.

Otur oturduğun yerde bozma keyfini. Türkiye'de saat 01:54 sıralarında i̇zmir ve çevre illerde cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler heyecanlandırdı. Dün gece i̇zmire meteor düştü. İzmir'den görülen gök taşının yeryüzüne inmediğini vurgulayan dal, gökyüzünde parçalandığını dile getirdi. Arkadaşlar, şu an neye üzüleceğimizi, neye kızacağımızı bilmiyorum. Türkiye'de saat 01:54 sıralarında i̇zmir ve çevre illerde cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler heyecanlandırdı. Ege üniversitesi gözlemevi müdürü doç. Izmire meteor düştü mü ile ilgili 1 adet etiketli haber bulunmuştur. Izmire meteor düştü mü geçen tüm içerikler için tıklayınız. Sosyal medyada i̇zmir'de meteor düştüğü iddiası üzerine binlerce paylaşım yapıldı. Meteor düşmesi gezegenimizde sıkça yaşanan bir durum. İzmir'e büyük bir meteor düştüğü rapor edildi. Dünyanın sonu mu geliyor ?

Manisa'da meteor düştüğü iddia edildi. Göktaşı (meteor) düşmesi olduğu iddia edilen görüntülerin ardından bazı kişiler çektikleri fotoğrafları sosyal medyadan paylaştı. Meteorun gökyüzündeki anları videoya kaydedildi. İzmir'e bugün meteor düştüğü iddia edildi. Kırmızı alanlar eksik veya hatalı girildi.

Yykmobfpp 94dm
Yykmobfpp 94dm from iasbh.tmgrup.com.tr
Birçok ile meteor düştüğü iddiası sonrasında meteor düştü mü, i̇zmir'e meteor mu düştü sorularının yanıtları aranıyor. İzmir semaları akşam saatler 01:54'ü gösterdiğinde atmosfere giren meteor düşmesine sahne oldu. Peki, meteor düşmesi son dakika! Dünyanın sonu mu geliyor ? İzmir ve çevresinde meteor düşüşü görüldüğü 'iddia' ediliyor. Meri temmuz 31, 2021 okuma süresi: 'meteor düştü' iddiasına yönelik görüntüler i̇zmir, manisa ve ege bölgesi çevresindeki bazı illerde kaydedildi. Son bir ayda olaymedya.com sitesinde 2.748.626 gösterim gerçekleşti.

31 temmuz cumartesi gecesinde saat 01.54 civarlarında i̇zmir'e meteor düştüğü iddia edilirken görüntüler sosyal medyada büyük bir ses getirdi.

Dünyanın sonu mu geliyor ? Henüz resmi bir açıklama yapılmadı. İzmir'e gece yarısı meteor düştüğü iddia edildi. Arkadaşlar, şu an neye üzüleceğimizi, neye kızacağımızı bilmiyorum. Meteorun düşme anı i̇zmir başta olmak üzere çevre illerde de görüntülendi. Yayınlanan videoda bir meteorun düştüğü görülüyor ve videonun çekildiği zamana bakıldığında 31 ağustos 2021 saat 01:46 olarak görünüyor. 'meteor düştü' iddiasına yönelik görüntüler i̇zmir, manisa ve ege bölgesi çevresindeki bazı illerde kaydedildi. İzmir'e büyük bir meteor düştüğü rapor edildi. İzmir'de gökyüzünden parlayan ışık için gök taşı iddiası! 31 temmuz da i̇zmir'de saat 1:54 civarında büyük boyutlarda bir meteor dikkatleri üzerine çekti. İzmir'e bugün meteor düştüğü iddia edildi. 31 temmuz 2021 cumartesi saat: Birçok ile meteor düştüğü iddiası sonrasında meteor düştü mü, i̇zmir'e meteor mu düştü sorularının yanıtları aranıyor.